Μήνας Μέλιτος στην Ιθάκη

Στην Ιθάκη διαθέτουμε βίλες για μήνα του Μέλιτος. Η Ιθάκη βρίσκεται δίπλα στο νησί της Κεφαλονιάς. Εδώ μπορείτε να περάσετε τον καλύτερο μήνα του μέλιτος. Η Ιθάκη έχει το πλεονέκτημα της ιδιωτικής ζωής και είναι ιδανική για γαμήλιο προορισμό, σε σχέση με άλλα πολυσύχναστα νησιά. Η Ιθάκη είναι ένα ήρεμο νησί και δεν είναι γεμάτο από τουρίστες.

Είναι ενας οικογενειακός προορισμός και το νησί της Ιθάκης προτιμάται από τους ανθρώπους που θα ήθελαν να αναζωογονήθουν σε ένα ήσυχο περιβάλλον, μακριά από τα αστικά κέντρα. Στην Ιθάκη μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή ποδήλατο και να αρχίσετε να εξερευνείτε το νησί βάζοντας τον εαυτό σας στο δρόμο του Οδυσσέα.

Αφού έχετε την Πηνελόπη ή Οδυσσέα σας, η αγάπη ήδη είναι στον αέρα και η Μητέρα Φύση θα κάνει τα υπόλοιπα. Οι παραλίες είναι υπέροχες την ημέρα, αλλά στο μήνα του μέλιτος θα θέλατε να τις επισκεφθείτε κατά το ηλιοβασίλεμα, όταν οι περισσότεροι από τους ντόπιους έχουν φύγει. Η τελετή του γάμου τελείωσε και η κοινή σας ζωή μόλις άρχισε, είστε και οι δύο έτοιμοι για να περάσετε εναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος γιορτάζοντας τις ξεχωριστές αυτές ημέρες.

Η αγάπη είναι στον αέρα, και το Βαθύ Ιθάκης προσφέρει πολλά σημεία διασκέδασης για να επιλέξετε κατα την διάρκεια μήνα του μέλιτος. Ο μήνας του μέλιτος είναι ένα σημαντικό μέρος του γάμου σας. Στην Ιθάκη διαθέτουμε βίλες για μήνα του Μέλιτος αλλά η Villa Anna μπορεί να προσφέρει την καλύτερη επιλογή για διαμονή κατά την διάρκεια του. Η ιδιωτική πισίνα και η «απλά» συναρπαστική θέα που προσφέρει, σας κάνει να θέλετε μόνο μια αγκαλιά για να την μοιραστείτε και τίποτα περισσότερο. Δείτε την Villa Anna και τις ανέσεις της και ζήστε τον "Μύθο σας" σε ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος.

Μιχαέλα Μανιά

Βίλες Ευμαίος Ιθάκη

Βίλες Εύμαιος Ιθάκης - Βίλα Αννα με προσωπική πισίνα

Για ζευγάρια και μήνα του μέλιτος

Βίλα Άννα

Βίλες Εύμαιος Ιθάκης - Βίλα Κατερίνα με προσωπική πισίνα

Άνετη Βίλα με δική της πισίνα

Βίλα Κατερίνα

Βίλες Εύμαιος Ιθάκης - Βίλα Ευρυδίκη με προσωπική πισίνα

Ευρύχωρη βίλα με δική της πισίνα

Βίλα Ευρυδίκη